Иван СотировМесеци наред повтарям, че ако има предателство по темата

...
Иван СотировМесеци наред повтарям, че ако има предателство по темата
Коментари Харесай

За Кирил Петков оцеляването на премиерския пост е по-важно от националния интерес на България

Иван Сотиров

Месеци наред дублирам, че в случай че има изменничество по тематиката РСМ, то това е настояването за вписването на българите като обособен народ в конституцията на РСМ, тъй като по този начин ние се отхвърляме от общите езикови и народностни корени и одобряваме главната теза на македонизма, че сме два разнообразни народа. Месеци наред дублирам, че внушението, че с това регистриране българският народ ще бъде признат за “държавотворен”, е машинация и че в действителност по този начин българите в РСМ ще бъдат избрани като малцинство, като с това няма да получат повече права от тези, които имат съгласно настоящата конституция.

Премиерът Петков, един път като пощальон на кремълския лобист Румен Радев, придвижи това предложение до Съвета на Европейски Съюз, а по-късно го върна като пощальон на Съвета на Европейски Съюз в нашето Народно събрание. И с цел да няма никаква подозрение, че е безкористен пощальон, се похвали, че дори не го е прочел преди да го внесе. Явно е, че за Петков оцеляването на поста е по-важно от националния интерес на България и по тази причина той отхвърля да заеме позиция по този сакрален за българския народ въпрос. Най-срамното е, че всички парламентарни партии и техните водачи повтарят, като лишени от лична воля и мисъл зомбита, тази нездравословна за националния ни интерес мантра - “Искаме вписването на българите в конституцията на РСМ”.
Това са последните дни, в които би трябвало да се осъзнае, че всички други противоречиви въпроси с нашите съседи можем да решим в процеса на присъединението им към Европейски Съюз, само че един път впишат ли ни като малцинство връщане обратно няма!

Призовавам ви, в името на България, вразумете се и оттеглете това искане!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР