Иван СотировАко западните лидери не си затваряха очите за Доктрината

...
Иван СотировАко западните лидери не си затваряха очите за Доктрината
Коментари Харесай

Натовски ескадрили незабавно да защитят Украйна от неонацисткия режим в Кремъл!

Иван Сотиров

Ако западните водачи не си затваряха очите за Доктрината „ Путин “, нямаше да позволен грешката, която позволиха западните съдружници преди ВСВ, които си затваряха очите за Доктрината „ Хитлер “, изложена в „ Моята битка “. Кисинджър, в книгата си „ Дипломацията “, разказва съмненията на западните съдружници да се опълчват на Хитлер с един откъс на Гьобелс, от скрито заседание през април 1940 година в навечерието на хитлеристкото навлизане в Норвегия, на което злокобният началник на хитлеровата агитация декларира:
„ През 1933г. един френски министър председател трябваше да каже (ако аз бях френски министър председател, щях да го кажа): „ Новият райхсканцлер е индивидът, написал Mein Kampf, в която се споделя това и това. Такъв човек не може да бъде търпян в близост. Или той ще изчезне, или ние тръгваме в поход! “ Но те не направиха това. Те ни оставиха сами, разрешиха ни да прекосим рисковата зона и ние се промушихме през всички рискови рифове. И когато си свършихме работата и се въоръжихме добре, по-добре от тях, тогава те започнаха войната. “
През последните дни Путин непосредствено съобщи своя нападателен проект за

прекрояване на Европейската система за сигурност

В него той не включва единствено окупацията на Украйна, а и възобновяване на руската сфера на въздействие. Путин недвусмислено разгласи страните от Източния фронт на НАТО като опасност за сигурността на Руската федерация, което ги трансформира в обект на кремълска експанзия. В този смисъл, окупацията на Украйна е началото на повсеместен проект за офанзива на всяка една от тези страни. Кремълският фюрер надменно и цинично показва, че в тази от дълго време плануваната огромна военна инвазия е подготвил промяната на демократично определената власт в Украйна с назначено от него марионетно държавно управление. Бруталното военно навлизане в суверенна Украйна, с цел да бъде заменено с принуждение демократично определеното ѝ ръководство с марионетен прокремълски режим, е жестоко нарушаване на всички интернационално правни правила, което дава правни и морални учредения за военна интервенция на НАТО в отбрана на Украйна. От интернационално правна позиция, тези учредения са по-големи от тези за намесата на НАТО при Косовската рецесия.

Окупацията на Украйна може да бъде спряна единствено с

боен отговор от страна на НАТО

в отбрана на свободата на украинския народ. Но западните водачи, освен че абдикираха от своята отговорност да защитят прокламираните от тях полезности, само че даже и не използваха, като мотив за възпиране на Кремълския режим, опасността от съдбоносен боен отговор при съветска военна намеса в Украйна. Нещо повече, Байдън и Столтенберг избързаха да насърчат Путин за военната експанзия в Украйна, като го увериха, че НАТО няма да взе участие във боен спор с Русия. Такова държание разрушава престижа и обезсмислят съществуването на най-мощния военнополитически съюз.

Жалки са илюзиите, че Кремълският деспот може да бъде спрян с стопански наказания, молебствия, заклинания и сърцераздирателни заявления. Той може да бъде спрян единствено с съответен боен отговор от страна на НАТО. Сметките на Западните водачи, че корумпирания режим в Кремъл може да бъде респектиран посредством заледяване на активите на Путин и обкръжението му в западните банки са груба неточност. Този подкупен режим разполага с ресурсите на цяла Русия, а властта над нея той поддържа посредством експлоатиране на крайния шовинизъм и псевдохристиянска месианска митология, с които е индоктринирана огромна част от руснаците. Унижението и грабежа, на които редовно е подлаган съветският народ от една полукриминална кагебистка олигархична тайфа, перверзно и безбожно са представяни от жреческата прослойка на тази тайфа като божествено тестване, посредством което обособеният руснак се извисява до Бог. Според Светото писание, Бог повелява управниците да бъдат

грижовни пастири на народа си, а не кръвожадни вампири,

които изсмукват неговите живителни сили, каквито са кремълският тиранин и неговия антураж. Некадърното и корумпирано ръководство, което е трансформирало най-богатата в ресурсно отношение страна в икономическо джудже, се оправдава със скрит план на Запада за заличаване и завземане на ресурсите на Русия. Кремълският режим компенсира своята неплатежоспособност, проектирайки предишното великолепие в предназначение за бъдещо владичество на богоизбрания народ, като разтуха за унизителното настояще, което обезпечава на същия този народ. Украйна и Киев имат сакрална стойност за митологичната роля на Русия и те са нужни като трофей за реанимиране на проваления режим на Путин. Именно по тази причина икономическите наказания не могат да принудят вманиачения кагебист да отстъпи от Украйна.

Ако до момента западните водачи можеха да се оправдават с доброжелателна доверчивост, към този момент не могат да имат това опрощение. Те имат положителния образец – реакцията на президента на Съединени американски щати по време на Карибската рецесия през 1962 година и неприятните образци, държанието на западните водачи - Мюнхен 1938 и Унгария 1956. Лидерите на огромните западни демокрации имат отговорността да бъдат водачи в борбата за отбрана на полезностите на най-мощния военнополитически съюз и на най-богатата общественост. Те би трябвало неотложно да предизвикват съответен боен отговор за отбрана на най-голямата европейска страна от брутална военна експанзия на неонацисткия режим в Кремъл. Натовски ескадрили би трябвало неотложно да защитят Украйна. Свободният свят е зародил с помощта на хората и техните водачи, които са имали доблестта да водят война за своята независимост и достолепие и ще бъде опустошен от тези водачи, които отхвърлят да водят война за тях, водени от дребни стопански и партийни сметки. Докато ролята на потребни идиоти на Кремъл се играеше от леви западни интелектуалци, нещата бяха търпими, само че когато западните водачи са влезнали в тази роля, това към този момент може да бъде

съдбовно за Европа, за Западната цивилизация

и за целия свободен свят. Ако западните водачи нямат доблестта да поемат тази историческа отговорност, те ще останат в историята с клеймото на позора.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР