Иван Ласкин реши да спре пиенето, което през годините му

...
Иван Ласкин реши да спре пиенето, което през годините му
Коментари Харесай

Иван Ласкин преобръща живота си!

Иван Ласкин реши да спре пиенето, което през годините му докара много главоболия освен от махмурлук. Цапнатият в устата актьор счита да стане нов човек, като престане да пипа стъклото,пише Блиц.

„ На него никак не му пука за хорското мнение, само че се тревожи, че е неприятен образец на щерка си София, която към този момент е ученичка. Затова на рождения си ден на 10 март, който този път отпразнува в стеснен фамилен кръг, бохемът се зарече пред Сашка, че поставя завършек на алкохолните изцепки ”, рапортуваха нашите източници. След обета Ласкин тържествено си налял чаша минерална вода и до края на вечерта не близнал от изобилното количество самогони на трапезата, написа „ Таблоид “. Цялата история към радикалната смяна на артиста тръгнала от любознанието на детето и нейните неуместни въпроси, след които фенът на тежките софри се усетил, че редуването на чашките ще й основат неверни житейски цели.

Така пухкавият Васко да Гама от с. Рупча тропнал по масата и се зарекъл най-сетне да спре с дестилатите. Александра Сърчаджиева останала щастливо-изумена от решението на мъжа си, който не пропущал вечер без да си сипе ракия или вино. Сашка от дълго време се тормози от любовта на Ласкин към дъното на чашката и доста пъти го молела да понижи градуса, тъй като ще си съсипе здравето. Красавицата обаче не смеела непосредствено да атакува кибритлията, тъй като се страхувала от реакцията му, пък и не вярвала крутите ограничения да оказват помощ. Пред приятелки обаче споделяла, че се опасява за кондицията на своята половинка, която към този момент е съвсем на 50. Щерката на Йосиф Сърчаджиев се уплашила, че повехналия мачо почнал да подвига кръвно и се чудела по какъв начин да му подскаже, че е време да вземе ограничения. Най-силният мотиватор обаче се оказало детето, което на няколко пъти почтено попитало татко си за какво пие вино, а не кока кола.

Пиячката в действителност донесе единствено неприятности на Ласкин – като се изключи че изпълня до неразбираемост и се трансформира в кълбо от нерви, артистът провали кариерата си, като спря да играе на сцената. Дали обаче ще извърши богоугодното си заричане, приятелите му не се наемат да разясняват. „ Не си представяме Иван да направи обичаното си барбекю и да седне с пържола и чаша сок от моркови. Абсурд! Той да не е Лили Иванова? Не може да се случи ”, шушукат приятелките на Васко да Гама. Факт е обаче, че от 48-ия си рожден ден на 10 март насам Ласкин не е нарушил обета си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР