Иван Ласкин е в критично състояние, което не позволява на

...
Иван Ласкин е в критично състояние, което не позволява на
Коментари Харесай

Ласкин все по-зле, не могат да му присадят черен дроб

Иван Ласкин е в сериозно положение, което не разрешава на лекарите да му създадат трансплантация на черен дроб, написа " Уикенд ", базирайки се на близки другари на артиста. Подобна интервенция би могла да удължи живота му и да го избави от тъгите, на които е подложен от известно време насам.

През последната година Ласкин непрестанно влиза в болница в тежко положение с кръвоизливи, а лекарите вършат и невъзможното, с цел да го спасят и да го закрепят, доколкото е допустимо. Засега преценката е, че животоспасяваща трансплантация може да се окаже съдбовна за него и е по-разумно да го поддържат на системи и с медикаменти. Прогнозите обаче не са оптимистични - черният дроб на актьора бунтовник тотално отказал. Причината за неприятната развръзка е ясна - годините корист с чашката.

Цирозата повлече със себе си и проблеми с бъбреците и сърцето.

Припомняме, че Ласкин още веднъж постъпи в болница точно на Коледа. В тежко положение той бе настанен в реанимацията на ВМА. Десетина дни преди този момент е бил на лекуване в " Пирогов ", а по-късно е изписан, като лекарите не можели да създадат нищо повече с изключение на краткотрайно да го закрепят. Буквално часове по-късно обаче мъжът на Сърчаджиева отново се е почувствал доста зле и и изпитал пъклен болки. Тогава е бил откаран във ВМА, където лекарите още веднъж се борят за живота му. Няколко дни по-късно се появи записка, разлепена на таблото за известия в Народния спектакъл. От нея стана ясно, че артистът се нуждае от кръвопреливане. По-късно се заприказва и за трупен донор, който да подари черен дроб, или част от него, на Ласкин.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР