Иван Ласкин бе изписан от Втора градска болница, където прекара

...
Иван Ласкин бе изписан от Втора градска болница, където прекара
Коментари Харесай

След близо два месеца в болница, най-после изписаха Иван Ласкин

Иван Ласкин бе изписан от Втора градска болница, където прекара повече от два месеца. Талантливият артист бе откаран там по неотложност в тежко положение, а лекарите откриха напреднало чернодробно заболяване. Наложи се тежко и дълготрайно лекуване, само че за наслада, Иван Ласкин към този момент е в устойчиво положение и най-сетне се е прибрал у дома, написа " Галерия ".

Актьорът в никакъв случай не е криел, че постоянно прекалява с алкохола. Злоупотребата със спиртни питиета зачестила, откакто Ласкин напусна трупата на Военния спектакъл преди няколко години. Тогава той възропта против управлението на състава, репертоара и даже се усъмни в гения на множеството от режисьорите. 

В знак на взаимност дружно с него си потегли и жена му Александра Сърчаджиева, която тъкмо тогава изпълняваше множеството от централните функции в хитовите представления на трупата. Алекс постъпи на работа в " Сатирата “, а Ласкин се затвори у дома, отдаде се на срещи с другари, лов и писане, като даже се готвеше да издаде книга с разкази и есета.

Някогашният Васко да Гама от село Рупча тежко понесъл неотдавнашната гибел на татко си. В този миг почнал да търси разтуха само в чашката, което довело до тежката рецесия отпреди два месеца. В артгилдията са изумени по какъв начин Алекс се оправя в комплицираната обстановка и я дефинират за същинска героиня.

Тя отхвърли само да се включи в подготовки за новото зрелище в " Сатирата “, само че продължава да взе участие в останалите спектакли. В същото време е водещ в дневниците на " Биг Брадър “ дружно с Азис, а също така се грижи сама за щерка им София, която към този момент е във втори клас.

Ласкин пък навлиза във втория, не по-лесен стадий на алкохола. Лекуващите лекари били безапелационни, че това е единствената избавителна терапия, която може да върне артиста към естествения живот.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР