Иван Калчев-Глиги отново пое към Украйна като доброволец на фронта.

...
Иван Калчев-Глиги отново пое към Украйна като доброволец на фронта.
Коментари Харесай

Иван Калчев-Глиги пак се върна като доброволец на фронта в Украйна, занесе много неща

Иван Калчев-Глиги още веднъж пое към Украйна като доброволец на фронта. Смелчагата прави това за повторно в границите на война та, която Русия поде. Той се върна за малко в България и бе измежду на-канените и забавни събеседници в медиите. За този интервал съумя да събере сили и сила, а и много средства от донори и в този момент отново е подготвен да се жертва в името на това Украйна да успее да отблъсне агресора и да извоюва свободата си.

ЕТО КАКВО НАПИСА Пожарна охрана ТЕМАТА ИВАН КАЛЧЕВ-ГЛИГИ:

Когато четете това, аз към този момент ще съм в Украйна , в бойната си част. Двете возила - бус и джип, бяха регистрирани, ремонтирани и напълнени догоре с машини, принадлежности, гориво и храна - с помощта на вашите дарения. Парите стигнаха тъкмо, при изискване че единствено последното извършване на покупки в супермаркет излезе към 2000 лева - и то едвам донеса обичайно български храни - кисело мляко, сирене, лютеница, консервирани сарми и мусака; дори не съм купувал нищо месно. При първа опция ще пусна фотоси на легионери, които нагъват филии с лютеница и сирене!

За дребното дни в България като се изключи че обиколих главните медии, съумях и да слага началото на основаване на фондация, която ще продължи делото по поддръжка на украинския народ в битката против агресора. Нищо от това нямаше да се случи без всички доброволци, които помогнаха и с труда и уменията си. Такива моменти ми връщат вярата, че можем да сме народ, а не племе!

По принцип съм за цялостна бистрота, само че в тази ситуация е по-важна сигурността, тъй че подсигурявам цялостната анонимност на всички донори - никакви персонални данни не са съхранени на никое място. Особена признателност получават хората, които напряко подариха съоръжение - това ми спести доста време и старания.

С това разгласявам и началото на идната акция за събиране на средства. Поръчал съм две високотехнологични системи, които по едно и също време ще са доста потребни тук, ще покажат образно какъв брой погрешно е изказванието, че в България нищо не се създава, а също и че даже да не сме изпратили гаубици и доста доброволци в пехотата, българските инженери и програмисти могат да са доста по-полезни. Това е всичко, което мога да споделя към този момент, осъзнавайки глупостта на обстановката да желая дарения за неща, които даже не мога да назова обществено.

На уеб страницата има форма, попълвате там единствено e-mail адреса си, по избор - коментар, и на мейла доброволец от фондацията ще ви изпрати данни за сметката. Когато съберем нужната сума, ще спрем да одобряваме дарения, а всички последващи донори ще осведомяваме когато стартираме друга акция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР