Иван Иванов, който спечели музикалния двубой с Антон Марков в

...
Иван Иванов, който спечели музикалния двубой с Антон Марков в
Коментари Харесай

Иван Иванов от "Гласът на България": Музиката винаги е била в мен

Иван Иванов, който завоюва музикалния дуел с Антон Марков в " Гласът на България ", гостува в „ Тази заран “, с цел да опише повече за себе си.

„ Миналата година се явих на кастинг, само че нито един стол не се обърна. Не бях отчаян, а стимулиран. Работих доста, дадох всичко от себе си и тази година се завъртяха и четирите стола “, показа 21-годишният Иван.

Освен всичко друго, през последната година и половина той смъква 50 кг.

„ Бях младеж, когато персоналният ми доктор сподели: Хубаво момче си, само че би трябвало да отслабнеш, не е добре за сърцето. Дадох си сметка, че би трябвало да направя нещо. Може би имах малко шанс, само че сигурно оказа помощ и капчицата дебелоглав. Сега се усещам доста по-добре в кожата си, имам лекост и убеденост “, призна Иван, който е студент в Музикалната академия в Пловдив.

Той извърши в студиото своята авторска ария " Fake Love ". Историята зад нея е персонална – Иван среща едно момиче, само че отпътува за Англия. След завръщането му връзките не са същите и той изпада в меланхолия.

Иван признава, че страстите на сцената на " Гласът на България " са неповторими. За него музикалният дуел с Антон Марков е бил не борба, а дует.

„ За мен музиката е обич. Тя постоянно е била в мен. Като дребен имах тъпан и татко ми ми е казвал, че постоянно съм хващал такта. Още напълно дребен съм пял „ Девойко, мари хубава “, заключи Иван Иванов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР