Иван Христов изуми риалити героите във Фермата, които се борят

...
Иван Христов изуми риалити героите във Фермата, които се борят
Коментари Харесай

Иван влезе като участник във Фермата

Иван Христов изуми риалити героите във " Фермата ", които се борят за огромната премия от 100 000 лв.. Той излезе от дългогодишната си роля на тв водещ и се трансформира в участник в личното си предаване.

Екранният сътрудник на Андрей внезапно мина " от другата страна ", с цел да се включи в напрегна всеобща борба. Иван оглави новосформирания тим " Сюрприз ", формиран от най-атлетичните представители на тв продукцията. Те се изправиха против надъхан отбор, формиран от най-ловките кандидати за стоте бона – баскетболиста Радо, хребаря Чавдар, домакинята Аксения, диетолога Влад, многодетната майка Веселка и гимнастичката Валерия.

" Имам голямото наслаждение най-накаря да вляза в борба против вас и да ви съсипя! ", разгласи Иван преди конфликта, в който участниците трябваше балансират кръглата платформа благодарение на въжета и наредят кула от кубчета върху нея.

" Иван ще ги провали, доста е невисок ", усъмни се в качествата му гимнастичката Валерия. Половин час по-късно, думите й се сбъднаха - тимът на продукцията падна, фермерите тържествуваха и получиха цялостна кошница с хранителни запаси, в това число и кафемашина.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР