Иван Христов и бившата му жена Вихра Петрова имат минало,

...
Иван Христов и бившата му жена Вихра Петрова имат минало,
Коментари Харесай

Евала: Вижте в каква мацка с убийствено тяло се превърна щерката на Иван и Вихра!

Иван Христов и някогашната му жена Вихра Петрова имат минало, което надали копнеят да си спомнят. Особено финала на краткотрайния им брак, който завърши с гръм, обиди и настървение. Да, от този момент доста вода изтече и двамата евентуално са съумели най-малко частично да " заровят томахавката ".

За едно нещо обаче сигурно не съжаляват и това е щерка им - Ава. Днес Ава Христова е към този момент на 17 навършени и не можем да я познаем. Малкото момиченце е претърпяло страхотна промяна и се е трансформирало в красавица, стройна и висока освен това.



Добро усещане прави фактът, че Ава е напълно естествена и даже не маже лицето си с пластове грим, нито пърха с изкуствени грозни мигли като болшинството от връстничките си.

За сметка на това обаче е пораснала фина и с убийствено тяло. Особено усещане прави тънката й като на осичка талия, както и Д-то, което е вирнато като на бразилка (без импланти, схваща се). Е, дали действително е такова, или е резултат от панталона и метода на снимане, не знаем, само че сигурно девойката е приятна панорама за окото.

А и ни се коства, че ще се окаже и надалеч по-земна от други " звездни " отрочета като Дара Екимова примерно, които не стопират да се " джукат " и да демонстрират силиконови прелести.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР