Иван Гешев си беше създал държава в държавата“. Сега, когато

...
Иван Гешев си беше създал държава в държавата“. Сега, когато
Коментари Харесай

Хаджигенов: Иван Гешев си беше създал държава в държавата

Иван Гешев си беше основал „ страна в страната “. Сега, когато Борисов освободи мястото, той реши, че ще изпълни вакуума и би трябвало да се съпротивлява неистово на всички опити да бъдат разкрити закононарушенията, които са осъществени директно с неговото присъединяване. Това сподели в студиото на „ Лице в лице “ по БТВ от „ Изправи се! Мутри вън! “.
Според него концепцията, че основният прокурор може да води война освен с жителите, само че и с страната, е забавна. „ Имам въпрос към служебния министър председател Янев: „ Главният прокурор към момента живее в „ Бояна “ 5 по предписание на Борисов не по решение на Министерски съвет. Резиденция „ Бояна “ се ръководи от Министерски съвет, т.е. аз персонално бих изгонил Гешев още на следващия ден сутринта “, съобщи Хаджигенов.
 Николай Хаджигенов: Субсидията не би трябвало да бъде цел (ВИДЕО) Николай Хаджигенов: Субсидията не би трябвало да бъде цел (ВИДЕО)
В изявление за екипа ни съпредседателят на " Изправи се! Мутри вън! " юрист Николай Хаджигенов разяснява за какво се отхвърля от партийната с...
Адвокатът счита, че хвърлянето на яйца и гражданският митинг е извънредно значим либерален инструмент, който има своята полза до един стадий. „ Ако ставаше с мятане на яйца, до момента да съм ги свалил всичките “, добави Хаджигенов. По думите му Гешев е на поста, с цел да пази олигарсите, през които минават парите, от които властта се облагодетелства.
„ Многократно през годините съм казвал, че Министерство на вътрешните работи извършват само обществената си функционалност. Данъкоплатците храним 55 000 полицаи, а те охраняват най-вече и вземат участие интензивно в престъпността. Трябва да оставим едни 10% от него и да стартираме изначало “, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР