Иван Гешев няма никакво бъдеще. Времето на Никола Филчев мина

...
Иван Гешев няма никакво бъдеще. Времето на Никола Филчев мина
Коментари Харесай

Хаджигенов: Изригването на Гешев означава, че отиваме на нови избори, редовен кабинет няма да има

" Иван Гешев няма никакво бъдеще. Времето на Никола Филчев мина много от дълго време и това той го схваща. Отиването дипломат не е никакъв вид ", разяснява юрист Николай Хаджигенов от " Ние идваме ", който преди време поведе митингите, които след това смъкнаха Борисов от власт.

Юристът бе безапелационен:  " Това, че в този момент Гешев ще се сбие с тези, които го назначиха, за нас, жителите, е добре ".

Според Хаджигенов от " борбата на политическата олигархия, назначила си Гешев като куче надзирател, няма да излезе печеливш и ще нанесе вреди и на двете страни ".  " Заявката на Мария Габриел за освобождение на Гешев е опитът на Бойко Борисов да оцелее правно, тъй като той политически няма бъдеще. Появиха се едни хора, които го върнаха на бял кон в Народното събрание, и той почувства опцията да оцелее с опитите за държавно управление. След скъсаното листче (оставката – б.р.) на Гешев явно държавно управление няма да има и с първия, и с втория мандат. Защото държавно управление без поддръжка на ГЕРБ, не е държавно управление. Правителство на малцинството е малоумен анекдот, което не би трябвало да се случва. Така че отиваме на нови избори ", счита Николай Хаджигенов. По думите му, в случай че се направи нещо друго, ще има разнообразни резултати.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР