Иван Булкин се очертава като един от най-интересните играчи в

...
Иван Булкин се очертава като един от най-интересните играчи в
Коментари Харесай

Булкин от „Игри на волята” се кипри като жена, носи жартиери и обувки с токчета

Иван Булкин се обрисува като един от най-интересните играчи в новия сезон на шоуто „ Игри на волята ”. Интересуващият се от мода млад мъж освен се гордее със своето съвършено изваяно тяло, само че и с богатия дрешник от облекла, за които би му завидила всяка жена. Играчът не знае нито броя на обувките си, нито чантите, нито коланите, които употребява за аксесори, научи HotArena.

От дребен той си падал по стилните трендове. Знаел имената на международните марки, различавал финален от предпоследен модел облекла и несъмнено, мечтаел да дефилира по „ котешката пътека ”.  Звездата на триумфа му се усмихнала за следващ път преди половин година, когато бил поканен на специфична фотосесия, прокламираща равенството сред половете и правото на мъжете да се обличат като госпожи, респективно на дамите като мъже. Под прожекторите той партнирал на Николета Лозанова, която дизайнерите накиприли с мъжки костюм. За разлика от нея Иван показал „ цялостен пакет ”, смесен с дамски жартиери и обувки с ултра висок ток и силиконови чорапи. Фотосесията за списанието „ HALF Magazine ”, предопределено за чувствителни господа, вдигнала рейтинга на Иван Булкин и неприличните оферти към него завалели като майски дъжд – настойчиво и напоително.

Младежът демонстративно въртял гъз под прожекторите и сносно се справял с ходенето в женски обувки. Полу на смешка обяснил, че от дете обичал да се пъха в чепиците на майка си. Правел няколко тегела по коридора, като не забравял да си постави и някое от нейните бижута. Родителите не му правели забележка. Знаели, че е дребен и просто копира това, което вижда...

С днешна дата Иван Булкин вярвал, че множеството отрицателни клюки по негов адрес се дължат на скрита и нескрита национална злоба. Чувал всевъзможни истории – включително, че от дълго време е минал на другия бряг, че по празненства се кипри с женски облекла, само че в действителност не се интересува от евините посестрими. Критикували го даже, че носи слипове с подплънки, с цел да може „ мъжеството ” му да наподобява по-голямо и по този начин да прави по-силно впечатлени за полово заинтересуваните от тялото му субекти. Повечето намеци подминавал с безмълвие, само че откакто се срещнал с „ драсканиците ” по стената на „ Игри на волята ”, счел за нужно да даде следното пояснение: „ Типично българска линия е да се търси отрицателното във всеки и всичко. За всички останали, които не ме опазиха,  ще кажа, че това е едно предаване, което се гради на рейтинг. Така, че няма нищо инцидентно във всяка дума от визитките на участниците. В моята визитка, няма да чуете, че упражнявам лека атлетика от 13 години, че работя в офис постройка от над 7 години, че тази година приключвам „ Спортна педагогика ” в Пловдивския университет, че си имам страхотна другарка, на която доста държа. Ако мислите, че може да опознаете човек от сходни визитки, грубо се лъжете!  Приключвам с мненията си ”, написа във фейсбук страницата си Булкин, който отнася доста насмешки поради семейството си.

Имало хора, които намерено го наричали „ младоженка ”, тъй като били 100%  сигурни, че е хомосексуален. Нямало по какъв начин млад и хубав мъж, интересуващ се от мода и работещ като модел, да бъде същински мъж.  Спечелената от пловдивчанина купа през 2020 година – „ Супер модел на Вселената ” била като бодил в очите на доста хора, които сякаш се пишели другари на младежa, писа Уикенд.

Преди това Булкин имал извоювани още няколко трофеи. Най-много се гордеел с първата си – „ Мистър Пловдив ”, само че вярвал, че занапред му предстоят международни награди, каквито нито един земляк досега не е печелил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР