Иван Белишки нанесъл телесни повреди на полицаиБил въоръжен при задържанетоРайонния

...
Иван Белишки нанесъл телесни повреди на полицаиБил въоръжен при задържанетоРайонния
Коментари Харесай

Оставиха в ареста сина на кмета на Панагюрище

Иван Белишки нанесъл телесни повреди на служители на реда
Бил въоръжен при задържането

Районния съд в Кюстендил остави зад решетките сина на кмета на Панагюрище. 22-годишният Иван Белишки е обвинен за нанасяне на телесна щета на служители на реда. Решението не е дефинитивно и може да бъде обжалвано. Младежът нападнал униформените в с. Ломница, до момента в който се опитвали да го задържат за това, че съзнателно запалил сухи треви и ниска растителност в непознат парцел. От автомобила на Иван, който бил паркиран наоколо, служителите на реда са иззели патрон и револвер.

При обиск в дома на младежа в селото са открити 2 револвера, ловна пушка и над 400 патрона от друг диаметър. При задържането му се оказало, че Белишки е въоръжен и с нож. При оказаната опозиция, той нанесъл телесна щета на служител на реда, който е с разкъсно-контузна рана на главата. До момента към момента не са събрани цялостните данни за телесните увреждания и на останалите му сътрудници. Ако бъде приет за отговорен по това обвиняване, Иван може да получи до 5 година затвор.

Баща му Никола Белишки популяризира видео от ареста на сина си, по какъв начин служители на реда натискат главата му на асфалта. Той твърди, че Иван е могъл да почине от задушаване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР