Ива Софиянска ужаси социалните мрежи със скорошна снимка на лицето,

...
Ива Софиянска ужаси социалните мрежи със скорошна снимка на лицето,
Коментари Харесай

Ива Софиянска потресе мрежата с ужасяваща СНИМКА

Ива Софиянска ужаси обществените мрежи със скорошна фотография на лицето, а това, което се вижда на фрагмента, в началото може съществено да ви стресне.

Едва ли почитателите на Ива Софиянска са очаквали да я видят в подобен тип, само че, както се споделя, хубостта желае жертви, а в тази ситуация явно Божкова несъмнено е подготвена да ги направи.

Първоначално обаче, нейни виртуални другари умерено е могло да си помислят, че тя е станала жертва я на пожар, я на някакъв случай, с цел да наподобява по този метод. Лицето й е цялото алено, съвсем до кръв, само че както излиза наяве - това е разкрасителна процедура.

Нещо повече - Ива е уверена, че откакто жестокото зачервяване на лицето й отмине, кожата й ще се изглади и озари от производстовто на нов колаген и еластин. Това най-малко обещавала въпросната процедура.
Близки до щерката на Стефан Софиянски разкриват, че след раждането тя е изпаднала в обичайна за доста дами следродилна меланхолия, от която очевидно ще излезе по-бързо, в случай че се поглези малко с някоя и друга процедура.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР