Ива Софиянска напоследък не е много активна в социалните мрежи,

...
Ива Софиянска напоследък не е много активна в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Ива Софиянска втрещи всички с вида си навръх своя РД

Ива Софиянска в последно време не е доста дейна в обществените мрежи, около проблемите с фамиляита на брачна половинка си, само че направи изключение точно на своя 36-ти рожден ден.

Тя пусна забавна фотография, с която провокира яростна полемика, най-много методът, по който е решила да чества рождения си ден тази година. 

" Още една година, още една торта… Пожелавам ви на всички, колкото беше вкусна, толкоз благополучие да имате = безпределно. 
Благодаря на всички, които отделиха време за мен и ме поздравиха! Бъдете здрави ", написа тя под фрагмента, на който я виждаме да държи празничната торта.

Мнозина от потребителите обаче останаха като гръмнати от шокиращата смяна на Ива Софиянска - Божкова. Съпругата на Антон Божков, сина на Васил Божков, постоянно е била брюнетка с много къса коса.

Сега я виждаме с дълги и руси коси, а огромна част от почитателите й не съумяха даже да я разпознаят. На фотото Ива е с тъмни очила и по тази причина не се вижда дали си е правила някакви по-сериозни корекции по лицето, само че като цяло тя е неразпознаваема.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР