Ива Софиянска-Божкова вече живее като птица в клетка и не

...
Ива Софиянска-Божкова вече живее като птица в клетка и не
Коментари Харесай

Ива Сфиянска с тежка охрана след отвличанията

Ива Софиянска-Божкова към този момент живее като птица в клетка и не мърда и на метър от вкъщи си без антураж от гардове. Снахата на милионера Васил Божков от няколко месеца е със засилена защита, която бди над нея след отвличането на сина на боса на „ Софавто” - Адриан Златков, видяха папараците на „ Ретро”.

Похитителите на момчето по този начин и не бяха открити и страхът е принудил дъщерята на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски да се елементарни със свободата си да се разхожда като волна птичка из София. Ива се хвалеше до неотдавна точно с това, че макар ситуацията си на богаташка снаха живее обикновено и може да си разреши умерено да върви из софийските улици и молове. Двамата със брачна половинка й Антон за последно тази пролет бяха засечени да пазарят в един от огромните магазини на столицата, хванати за ръка като елементарна двойка, без никаква защита.

Дъщерята на Стефан Софиянски и в този момент не желала да върви с гардове към себе си и по всякакъв начин се стараела да резервира свободата си, само че брачният партньор й и свекър й били безапелационни. Още повече че другояче застрашавала освен личния си живот, само че и този на двете си деца, наследници на империята на дядо си – Мая и Васил, които са кръстени точно на свекъра и свекървата.

„ Ива е извънредно непретенциозен човек. Никога не е демонстрирала с парите си, тя може да е на доста по-високо равнище, може да има освен графа, само че и лично предаване. Тя обаче не е от хората, които ламтят за популярност, прави си работата с същинска пристрастеност, колкото и необичайно да звучи това за някои колеги”, споделят хора от малкия екран, където Ива работи. Наскоро тя показа, че с Антон желали и трето дете.

тагове Ива Софиянска защита отвличане
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР