Ива Митева от ИТН продължи линията от вчера на Слави

...
Ива Митева от ИТН продължи линията от вчера на Слави
Коментари Харесай

Скандал в НС: От партията на Трифонов се скараха на председателя Никола Минчев

Ива Митева от Има Такъв Народ продължи " линията " от през вчерашния ден на Слави Трифонов. Бившата председателка на Народното събрание се скара с изострен звук на Никола Минчев, който реши, че би трябвало да отпадне точка от дневния ред за градежа на пътища.

Минчев реши, че нямало потребност да се подлага на гласоподаване решението му. " Точката може да отпадне единствено с решение на народните представители! ", съобщи Митева от трибуната в пленарната зала. Припомняме, че още през вчерашния ден Трифонов скочи против премиера Кирил Петков поради надпреварата за шеф на Българска народна банка. Кандидатът на Има Такъв Народ Любомир Каримански се оказа без поддръжка от останалите партии в ръководещата коалиция, което ядоса Слави Трифонов и отговори остро на сътрудниците си.

" Не е хубаво да се излагаме. тази точка е препоръчана от Настимир Ананиев. Дайте да гласуваме точката. Вземете да прочетете конституцията и правилника, не са " Война и мир ", не са толкоз дебели. Ако на следващия ден има паднали мостове, ще са на вашата съвест. Подписали сте се под точката, не изпадайте в ментални положения и шизофрения ", съобщи Тошко Йорданов, който също се обърна към ръководителя на Народното събрание.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР