Ива Атанасова, по-известна като Айви сменя силиконовите си импланти след

...
Ива Атанасова, по-известна като Айви сменя силиконовите си импланти след
Коментари Харесай

Айви сменя силикона след 15 години

Ива Атанасова, по-известна като Айви сменя силиконовите си импланти след 15 години. Блондинката показа пред екип на „ Телеграф ”, че й следва консултация за замяна на гърдите. Причина за това е случай с нейна позната, която след години открила, че имала пръсване на единия имплант и приключване в гърдата. „ Това несъмнено ме уплаши и си дадох сметка, че си направих бюста, когато бях на 23. Оттогава не знам какво става, само че от това, което научих, е добре да се подменят на несъмнено време и май моето към този момент е пристигнало “, описа още тя.

Кукли



Синеоката хубавица дефинира себе си като суетна жена, само че никога не е вманиачена във външния си тип. „ Да си захласнат от себе си и от метода, по който изглеждаш, облеклата, които носиш, е нездравословно изключително за самия теб. И е допустимо единствено когато нямаш никакви други задължения и упоритости “, споделя Ива. „ Толкова дълго време работата ми е била обвързвана с гласност като модел, водеща, след това като певица, че ми е писнало от гримове и прически. Предпочитам във всекидневието си да съм по-естествена “, споделя хубавицата. Суетата й е заложена още от ранна детска възраст. „ На прощъпалника като дребна сред всички подредени предмети аз съм си взела тъкмо стилното списание “, споделя Айви. Като дете обичала да играе с кукли, да ги преоблича по няколко пъти дневно и да им прави прически. „ Събрах барбита, имах  всички модели, беше  доста мъчно да имаш такава кукла, преди време помня, че им шиехме рокли “. Суетата на русокоската е съчетана със съществено неизменност и дебелоглав , както самата тя си спомня. Част от характера й е, като желае нещо, да не се отхвърля до последно. Майка й разказвала, че като напълно дребна прекарала 6 часа на тротоара пред един магазин, тръшкайки се за розови лачени обувки. „ От дребна доста обичам непрекъснато да ми купуват роклички, панделки, фибички и по този начин до през днешния ден ", с усмивка споделя тя.

Срамежливо



Успоредно с това тя била „ по-скоро затворено дете, дори напряко супер срамежливо. " Спомня си, че до тийнейджърските си години единствено да я изкарат на дъската и незабавно си глътвала граматиката. Майка й я записала в фешън организация тогава като един от методите Ива да се пребори със срамежливостта си. „ На 16 година бях, майка ме заведе в една организация на курс за модели, с цел да стана малко по-освободена, припомням си, че татко ми несъмнено беше много неудовлетворен от този факт ”, с усмивка споделя Ива.

Кариерата й на модел потръгва през цялото време. Няколко месеца по-късно получава и първата си фешън фотосесия в родно списание. „ Голям удар беше първата ми професионална сесия с Делян Марков, която беше по-разголена, припомням си, че беше страст за мен, която обаче не очарова родителите ми изключително “, споделя Айви.

Не е от дамите, които висят в салоните за хубост по през целия ден. „ Имам си тъкмо избрани дни и време за всяка една процедура. Доверявам се на козметик и естетик за процедурите на лицето си, не се впускам в някакви кой знае какви опити. Ползвам крем и маска за лице в дома си и това е, не обичам да тествам нови неща “, споделя Ива.

Марка



Запазена марка й е русата коса. „ Родена съм русокоска, като дребна бях с дълга коса с огромни руси къдрици “, на няколко пъти се пробва да премине в тима на брюнетките, само че не за дълго. Красавицата споделя, че въобще не си пада по диетите. „ Никога не съм правила диета, с цел да отслабна , дори не знам какво е това, налагало ми се е да съблюдавам хранителен режим единствено поради здравословни проблеми, не съм състезателен вид. Така и в никакъв случай не се възпламених по модерния фитнес или по походите. Обичам да се разхождам, само че не за да измина някакви километри или да стигна някой връх, а просто за наслаждение ”, споделя изпълнителката и прибавя, че най-любимото й от всички занимания е да релаксира в някой СПА център. „ Мога да се похваля, че съм обиколила съвсем всички по-известни СПА центрове у нас. Много обичам парната баня, тя ми е обичана, по-късно масажите, обичам да тествам разнообразни разтривки с шоколад, с някакви ароматни масла. Сега изпробвах масаж със златни частици . ”

Xop



За страдание Айви при знава, че сред всичките й задължения и развъждането на сина й все по- рядко й остава време да се глези. Малко откакто ражда сина си, хубавицата стопира с моделската си кариера и с тази на телевизионна водеща. Тогава в живота й остава място за музика. Става певица съвсем на смешка. „ Бях направила една марка, взехме решение да създадем ария с Димчо. По-скоро като рекламен трик за марката ми, само че песента стана цялостен шлагер, имаше 3 милиона действителни гледания " - по този начин още с първото парче става известна. Всъщност като дребна Ива била част от хора на учебното заведение. „ Първото ми присъединяване беше на един празник на града във Велинград, несъмнено се притеснявах. Нямах никакъв опит и излизах на сцената с потвърдени звезди, имах чувство, че ще изляза и хората ще ме замерят с домати, само че се оказа, че се зарадваха доста, даже знаеха песента ми ", споделя Ива.

 Въпреки готините песни и сполучливия музикален артикул, които предлага на пазара, се оказва, че БГ музиката не е изключително гостоприемно място и по време на първия коронавирус изпълнителката взима решение да мина в тима на попфолка . Не липсват упреци и обвинявания. „ Бях подготвена за това, даже в първата ми ария имаше имитация " Готова съм за вашия хейт ", след втората ария към този момент започнаха да ме одобряват и мисля, че нещата ми се получават добре.

Синът ми ще бъде благородник



Певицата желае да научи дребния си наследник да бъде джентълмен. Смята, че сега такива липсват в България. Възпитава го да бъде великодушен, благ и деликатен с дамите и най- значимото да си държи на думата. Макар и единствено на 8, той към този момент има гадже.

„ Много е любезен, за 14 февруари й направи подарък, а на мен нарисува картичка със сърца. ” Двамата обичат да се катерят дружно, да се разхождат и да пътуват. „ Миналата година мечтаеше да стане служител на реда, тази желае да е предприемач, ще забележим какъв ще стане. Засега не му се удава математиката и не харесва футбола, само че върви на плуване и е добър ", споделя Айви.

Маймунката – шлагер в Тик-Ток



Последната ария на Айви е в колаборация с Бисер Кинг и Кирил Атанасов. Само за ден става суперхит в една от обществените мрежи. И хиляди хора си вършат видеа с нея. „ Мисля, че хората харесват  Маймунка, тъй като е занимателна, танцувална всеки може да се припознае в нея.  Мисля, че хората им писна от песни-изневери, любовни драми и така нататък Искат песни, на които да танцуват и да се смеят и по тази причина тази по този начин бързо се завъртя ", споделя Ива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР