Ицо Хазарта едва смогва да откликне на всички участия, на

...
Ицо Хазарта едва смогва да откликне на всички участия, на
Коментари Харесай

Хазарта разплаква фенове!

Ицо Хазарта едвам смогва да откликне на всички участия, на които го канят това лято. Причина за нервността към него е новият му първи солов албум „ Неправилен рап “. Славата обаче очевидно не му понася и той взе да демонстрира тежкия си манталитет.

При последната му изява във Варна Хазарта отказал да раздава подписи и да си прави селфита с почитателите.

„ Яко го тресе звездоманията, безусловно се измъква след концертите и обръща тил на всички “, споделят участвали и на други негови визити в морската столица. Някои от по-малките му почитатели са тотално разочаровани, тъй като заплащат вход, мечтаейки да видят любимеца си от близко. Накрая се разотиват разплакани и с неприятни усещания от рап изпълнителя.

Той обаче въобще не се трогвал, а на сцената постоянно излизал с вкисната физиономия. „ Явно не си коства да го гледаме онлайн, идва да отбие номера и си потегля незабавно по-късно “, разясняват още недоволни пред HotArena.

Голяма част от феновете му се заричат към този момент да не стъпят в клуб, когато гост-изпълнител е той. Други го пазят и оправдават, обяснявайки, че Ицо от много време не си пада по такова внимание.

„ Той не е типичният нарцис, който прави музика, с цел да концентрира погледите върху себе си. Трябва да го разберете – в този момент всички приказват за него “, гласят мненията им.

Каквито и да са аргументите, държанието му е извънредно обидно и непростимо, възмущава се дежурната му аудитория.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР