ИТН ще направи всичко възможно тези хора да спрат да

...
ИТН ще направи всичко възможно тези хора да спрат да
Коментари Харесай

Балабанов от ИТН: Ще направим всичко възможно тези хора да спрат да управляват -

" Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо тези хора да спрат да ръководят, тъй като това ще бъде оздравително за цялото българско общество. Вотът на съмнение е една административна процедура, която по този начин или другояче би трябвало да се случи, с цел да спазим парламентарния закон ”.

Така депутатът Станислав Балабанов от Има Такъв Народ разяснява в коридорите на Народното събрание въпроса дали партията му ще поддържа ли вота на съмнение, който се чака да бъде импортиран в пленарна зала от ГЕРБ.

" Има три значими неща, които би трябвало да се случат. Първо - Има Такъв Народ ще постъпи извънредно практично и държавнически, с цел да успокои българското общество, като извърши това, което е споделило във връзка с бюджета. Тоест ние ще създадем всичко допустимо, с цел да се подсигуряват пенсиите на хората и антикризисните ограничения, с цел да може българското общество да е умерено. Второ – през последните дни стана доста ужасно в българския парламент. Председателят на Народно събрание потъпква правилника на този парламент, макар че предходната седмица инициирахме и събрахме подписи за закрито съвещание, на което да изслушаме външния министър по проблема РСМ, която на процедура ще удостовери нашите тези от последните седмици ", уточни той.

Има Такъв Народ ще инициира посредством процедура в пленарна зала като първа точка закрито съвещание, на което министърът в оставка Теодора Генчовска да покаже всички елементи по тези документи със конфиденциален гриф, с цел да видят всички депутати " по какъв начин е работил министър председателят по тематиката Северна Македония ", сподели Балабанов. Пленарната зала към този момент одобри да изслуша министъра на външните работи в оставка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР