ИТН предложиха да се създаде временна комисия, която да разследва

...
ИТН предложиха да се създаде временна комисия, която да разследва
Коментари Харесай

ИТН предлагат комисия за разследване на агенция „Митници“ и Асен Василев


Има Такъв Народ предложиха да се сътвори краткотрайна комисия, която да проверява дейностите на Агенция “Митници ” и възможното присъединяване на министъра на финансите в оставка Асен Василев в корупционни практики.

Депутатите одобриха да се гласоподава основаването на комисията за митниците като последваща точка в дневния ред след дебата за основаването на комисия за следствие на „ Балкански поток “.

От Политическа партия се оповестиха „ срещу “, тъй като съгласно Венко Сабрутев това опонира на разпоредбите .
 

 организация Митници БГНЕС

Припомняме, че Държавната организация Национална сигурност и Антикорупционната комисия организираха интервенция на територията на София и страната. Извършиха обиски в кабинета и дома на шефката на Агенция " Митници "  Петя Банкова, а по-късно я изведоха за разпит.  По първична информация се проверява проведена незаконна група за контрабанда, подкупи и пране на пари .
 

Седем арестувани за 24 часа след акцията на ДАНС и Антикорупционната комисия в Агенция „ Митници ” . Това оповестиха за  източници от следствието. Сред тях са шефът на  Агенция " Митници " Петя Банкова и заместникът ѝ Людмил Маринов .

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР