„ИТН от самото начало на мандата не даваше сериозност. Ние

...
„ИТН от самото начало на мандата не даваше сериозност. Ние
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Отговорността за ново правителство е на БСП и на Радев, сценарият за разпределяне на средства стана скучен

„ Има Такъв Народ през цялото време на мандата не даваше съвестност. Ние бяхме подготвени за кабинет, направихме крачка настрана, само че договарянията бяха прекъснати по един сюжет, който стана отегчителен – за разпределение на средства. Има Такъв Народ синхронизира с дейностите на опозицията “. Това съобщи депутатът от Политическа партия Андрей Гюров пред Българска национална телевизия.

„ Най-добре отговаряме с дейностите си. Кирил Петков направи нещо, което никой различен водач не е посочил – направи крачка настрана и сподели, че за нас властта не е самоцел. На този стадий още не сме говорили за лични назначения. Предната седмица говорихме за законодателна и управническа стратегия. Един добър вид е Асен Василев. Това ще бъде името, което евентуално ще предложим. Българска социалистическа партия не разисква държавно управление в различен формат, с изключение на досегашната четворна коалиция. Това е единият вид, поради който се бави мандатът. Другият вид е задържане на мандата. Отговорността е на Българска социалистическа партия и на президента. Имаме подготвеност да приказваме за състав на държавно управление. За страдание, в този парламент няма реформаторско болшинство. Никога не сме разглеждали институциите като бухалка и инструмент. В записа Христо Иванов цитира диалог с Тошко Йорданов “, сподели още Гюров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР