итайска мъдрост гласи, че красотата е в детайлите. Тази философия

...
итайска мъдрост гласи, че красотата е в детайлите. Тази философия
Коментари Харесай

Девата: Антидот на хаоса

итайска мъдрост гласи, че хубостта е в детайлите. Тази философия сигурно е в същността на Девата, която повече от всеки могат да трансфорат всекидневието в ювелирно изкуство. Да бъдеш бдителен към цялостната симетричност, да търсиш съвършенството има своята цена и в тази ситуация тя е обвързвана с неспокойния и бърз разум на земния знак. Посмяхме се и си позволихме да бъдем център на внимание по време на Лъва, а в този момент Слънцето минава в идващия знак, с цел да си напомним, че преди изкачването на върха, има дълъг път и ежедневни старания.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте

Можеш ли да стигнеш надалеч, без да се погрижиш за тялото и мозъка си? В днешно време все по-често си разрешаваме да изтезаваме себе си, с цел да стигнем до мечтаната цел, обществено състояние и триумф, а по-късно да разберем, че сме изцяло изтощени и даже не знаем по какъв начин ще продължим да поддържаме движение. Въпреки че Девата е обвързвана с грижата за тялото и режима на хранене, по едно и също време с това тя е асоциирана с ежедневната работа и грижата за останалите – този абсурден факт постоянно я подтиква да не помни за себе си и да се впусне в неотклонен ментален и физически цикъл. Като всеки земен знак и тук следим извънредно дълбокото възприятие за отговорност и поредност, само че за разлика от Козирога и Телеца постоянно персоналните стремежи са загърбвани в интерес на останалите. Тук е моментът да се спрем на физическата грижа, която е не по-малко значима от душевната споделеност – повече или по-малко всички имаме потребност някой да се погрижи за нас, а тук ще получим по едно и също време вкусна вечеря, подредени книги по азбучен ред в библиотеката и напълно чист дом. Това важи и за чиновниците и сътрудниците, които са образец за изрядно свършена работа и умеене да се работи в колектив.

Управлявана от планетата на връзката Меркурий, Девата е извънредно ментален знак. За разлика от Близнаците, които събират обстоятелства във ведри диалози, Девата постоянно е решена да каталогизира всичко належащо в паметта за непредвидени обстановки в бъдеще. По мое мнение една от огромните тематики за този знак е по какъв начин да се оправи с претрупания разум, тъй че да си поеме глътка въздух, без да зацикля в отминали диалози и тематики. За сметка на това всички разсеяни хора и нереални мозъци имат какво да научат от логическите взаимовръзки на Девите, която умее да боравят с информация, да следят и да регистрират всичко належащо. Какво бихме правили без тях? Може би щеше да има количество безпорядък, за което даже не допускаме.

Най-важното е този толкоз придирчив към себе си знак да не се поддава на синдрома „ положителната ученичка “. В Астрологията знакът е определян като „ знак на служенето “ – коства ми се погрешно да категоризираме по този метод всички представители на зодията, някои от които са същински водачи. И въпреки всичко, някъде остава това чувство и предпочитание за утвърждение от останалите - стигнал си толкоз надалеч, само че част от теб желае да го потупат по рамото и да го поздравят за добре свършената работа. Нека не се подценяваме и имаме вяра в личните си сили – изключително, когато подхождаме към самите себе си с толкоз усърдие. Вземете си малко от желанието за съвършенство, с което Девата доближава индивида всеки минал ден към изяществото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР