Италия в лицето на група Манескин са големият победител на

...
Италия в лицето на група Манескин са големият победител на
Коментари Харесай

Очаквайте: Екслузивно интервю за БНТ с големия победител на Евровизия

Италия в лицето на група " Манескин " са огромният победител на " Евровизия ". Рок ария на италиански език, с обръщение за другите и с доста сила завоюва сърцата на публиката, както и вота на националните журита. Залата в Ротердам безусловно избухна от ръкопляскания при тяхното осъществяване. Групата даде извънредно изявление за Българска национална телевизия, което ще забележим по-късно в предаването. Българската представителка Виктория остана на 11 място, само че очарова публиката с необикновено прочувствено осъществяване.

" Днес всичко, за което сме се борили през годините най-сетне закупи смисъл. Усилията ни са си заслужавали, а и е доста занимателно. Обичаме да свирим дружно ", сподели вокалистът на Манескин Дамиано.

" Страхотно е, че спечелихме, а още по-хубавото е, че печелим, тъй като толкоз доста хора са дали своят вот за нас. Това значи, че харесват музиката ни. За нас е чест! Много сме щастливи и признателни на всички, които ни поддържаха ", сподели басист на Манескин Виктория де Анжелис.

Вижте още от специфичния ни делегат Милена Кирова във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР