Италия победи с 1:0 Уелс, а Швейцария се наложи с

...
Италия победи с 1:0 Уелс, а Швейцария се наложи с
Коментари Харесай

Категорична Италия спечели групата без да допусне гол

Италия победи с 1:0 Уелс, а Швейцария се наложи с 3:1 над Турция в последните мачове от първа група на Евро 2020.

" Скуадра адзура " се класира за 1/8-финалите преди дни, а през днешния ден узакони първото си място по решителен метод и продължа пътя си към трофея с голова разлика 7:0.

Тимът на Уелс също стига етапа на директните елиминации, макар провалянето. " Драконите " приключват с 4 точки, колкото има и Швейцария, само че поради равенството посред им на старта (1:1) Уелс се класира като втори, защото има по-добра голова разлика - 3:2 против негативната 4:5 на " кръстоносците.

Като трети отбор Швейцария ще се надява на удобно развиване в останалите групи. Четирите най-хубави тима, приключили на трета позиция, също ще се класират за 1/8-финалите.

Въпреки че преди началото на Евро 2020 експертите чакаха Турция да бъде една от приятните изненади, избраниците на Шенол Гюнеш разочароваха. За тях шампионата завърши с три загуби и голова разлика 1:8.

При успеха с 1:0 над Уелс, Италия изравни върха си от интервала 1935-39 от 30 срещи без проваляне. Освен това отборът на Роберто Манчини е без позволен в 11 следващи дуела.

В този дуел селекционерът даде отмора на част от главните си играчи, само че това не се отрази на играта на отбора. Единственият гол на " Олимпико " в Рим вкара Матео Песина в 39-ата минута.

Очаквайте подробости!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР