Италианското правосъдие започна разследване във връзка със смъртта на руския

...
Италианското правосъдие започна разследване във връзка със смъртта на руския
Коментари Харесай

Руски топ модел бе намерена мъртва до база на НАТО на остров Сардиния

Италианското правораздаване стартира следствие във връзка със гибелта на съветския топ модел Галина Фьодорова, открита мъртва гола в морето покрай база на НАТО на остров Сардиния, съобщи Франс прес, като се базира на съдията, претрупан с следствието.

35-годишната Фьодорова постоянно е попадала на кориците на известни мъжки списания като " Плейбой " и " Пентхауз ", за които е театралничила или гола, или в нищожно облекло.

В събота голото й тяло било намерено във водата край Теулада, в южната част на Сардиния. Според предварителните изводи дамата се е удавила , съобщи по телефона пред Франс прес прокурор Енрико Лусу от прокуратурата в Каляри.

Приятелят на Фьодорова, фотографът Джерениус Таваров, който има съветско и английско поданство, описа, че двамата наели надуваема лодка, с цел да се разноски край крайбрежията на Сардиния. В един миг те скочили в морето, с цел да се изкъпят, само че тогава лодката се откачила от котвата си и почнала да се отдалечава. Двамата се пробвали да стигнат до брега с плуване, само че най-после единствено фотографът се добрал до сушата, а приятелката му не съумяла и се удавила.

 Снимка: Официален профил в Instagram

В хода на следствието прокуратурата в Каляри е конфискувала мобилни телефони, фотоапарат, преносим компютър и дрон, открити в надуваемата лодка. По лодката имало следи от удар, евентуално с различен кораб или подводна канара. В лодката е имало и бутилки с алкохол.

Аутопсията посочила, че гибелта на модела е породена от удавяне, само че проверяващите желаят да разсеят всякаква друга догадка поради близостта на мястото на нещастието до база на НАТО , която е една от най-големите в страната, както и поради съветския генезис на жертвата и на фотографа.

Заради базата, която се простира на повърхност от над 7000 хектара и където има учебно заведение за пукотевица с ракети с отдалечено ориентиране, с огромни зони, употребявани като цели за артилерийски огън, за учения на специфичните елементи и на контраразузнаването, по случая са почнали работа и италианските разследващи служби, заяви в. " Кориере каузи сера ".

Според локалното издание " Унионе Сарда " следствието е по обвинявания в непредумишлено причиняване на гибел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР