Италианското правителство ще приеме специални правила, при които отборите от

...
Италианското правителство ще приеме специални правила, при които отборите от
Коментари Харесай

Клубовете в Италия ще даравят по 5 теста на един използван от тях

Италианското държавно управление ще одобри специфични правила, при които тимовете от Серия А ще възобновят тренировки. Това ще се случи, в случай че клубовете се съгласят да подаряват по пет теста за COVID-19 на всеки, който употребяват.

От Италианската футболна федерация изготвиха протокол, който да подсигурява сигурността на играчи и треньори, когато те възобновят работата си. Той включва тренировките да се организират на дребни групи, като се резервира физическо разграничаване, в съблекалните да има най-вече по трима индивида по едно и също време, къпането да става по домовете, както и постоянно почистване на подготвителните бази.

Един от най-важните детайли еиграчите и треньорите да бъдат тествани всеки ден. Това докара до рецензии, че ще бъдат употребявани толкоз проби, когато те са нужни за нуждаещите се от тях.

Questi si vogliono proprio rovinare 5 tamponi donati dai club per ogni test ad un giocatore: la proposta della Serie A al Governo https://t.co/dSb4rx4adO
— Sal (@Sal16448498) April 25, 2020
Според " Кориере дело Спорт " е реализирано съгласие и клубовете са се съгласили да подаряват по пет теста на всеки употребен в този интервал. Това ще подосигури, че тези, които се нуждаят от проби, ще ги получат, както и че за футбола нямат да бъдат употребявани прекомерно доста запаси.

Очаква се крайната дума на държавното управление, като очакванията са тренировките да бъдат възобновени на 4 май или малко след тази дата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР