Италианският втородивизионен Козенца е пред раздяла с българския защитник Андреа

...
Италианският втородивизионен Козенца е пред раздяла с българския защитник Андреа
Коментари Харесай

Андреа Христов би струвал 500 000 евро на ЦСКА

Италианският втородивизионен Козенца е пред разлъка с българския бранител Андреа Христов, твърди районната медия cosenzachannel.it. Той е един от петимата футболисти, които не влизат в проектите на спортно-техническия щаб, дружно с вратаря Вигорито, бранителите Тиритиело и Корси, както и халфа Конголо, написа " Мач Телеграф ".
 Козенца търси покупател на Андреа Христов
Козенца търси покупател на Андреа Христов

Той е един от петимата футболисти, които не влизат в проектите на спортно-техническия щаб

Козенца обаче ще потърси 500 000 евро за правата на някогашния футболист на Славия, защото желае да си възвърне разноските направени за него предходната зима.

Интерес към национала на България има от страна на ЦСКА, само че надали клубът е податлив да заплати 1 милион лв. за правата на бранителя. Понастоящем треньорът на " алените " Саша Илич има четирима централни бранители - нидерландците Юрген Матай и Мено Кох, както и националът на Люксембург Енес Махмутович и младият Християн Петров, който е употребен и като защитник.

Иначе Андреа Христов бе платен от Козенца през предходната зима за 600 000 евро, като все присъединяване в 11 срещи. През този сезон обаче както към този момент стана дума, той не попада в проектите на треньора Давиде Диониджи. Иначе 23-годишният футболист има 14 мача и 1 гол с екипа на националния тим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР