Италианският шампион Наполи проявява интерес към халфа на Челси Хаким

...
Италианският шампион Наполи проявява интерес към халфа на Челси Хаким
Коментари Харесай

Наполи може да спаси Челси от Хаким Зиеш

Италианският първенец Наполи демонстрира интерес към халфа на Челси Хаким Зиеш. На „ Диего Армандо Марадона “ работят по укрепване на състава за новия сезон, в който отборът ще опита да отбрани купата си от предходната акция. Затова са насочили взор към мароканския национал, разкрива журналистът Екрем Конур.

30-годишният футболист бе на крачка от трансфер в Ал Насър в Саутидска Арабия. В последния миг обаче договорката пропадна, като се твърди, че е имало проблем при медицинските прегледи на играча, които са посочили някакъв проблем в коляното.

Така Зиеш остана благосъстоятелност на Челси, който обаче продължава да му търси покупател. Именно поради това от Наполи са склонни да опитат да вземат мароканеца в редиците си, като се надяват да се договорят за относително ниска сума.

Зиеш мина в Челси от Аякс през 2020-а година, само че по този начин и не съумя да разкрие най-хубавото от себе си на „ Стамфорд Бридж “. За „ сините “ той има 107 мача, в които е отбелязал 14 гола и е направил 13 асистенции.

⚠️ • Napoli plans to check Hakim Ziyech's condition.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР