Италианският съдия Даниеле Орсато ще ръководи реванша от осминафиналите на

...
Италианският съдия Даниеле Орсато ще ръководи реванша от осминафиналите на
Коментари Харесай

Даниеле Орсато ще ръководи реванша Байерн - Пари Сен Жермен

Италианският арбитър Даниеле Орсато ще управлява реванша от осминафиналите на Шампионската лига сред Байерн Мюнхен и Пари Сен Жермен, оповестиха от УЕФА. Мачът ще се играе в Мюнхен в сряда.

Интересно, че е Даниеле Орсато бе арбитър и на финала на Шампионската лига сред двата тима през 2020 година, извоюван от Байерн с 1:0 в Лисабон. Тогава финалът трябваше да се играе в Истанбул, само че поради пандемията от ковид бе изместен в португалската столица и се състоя при закрити порти.

Пари Сен Жермен ще лети за Мюнхен в понеделник следобяд, а не ден преди мача, както нормално. Причината е многохиляден митинг в цяла Франция против пенсионната промяна, насърчавана от държавното управление на Еманюел Макрон.

На 7 март, вторник, се готви обща стачка, чиято цел е цялата страна да бъде „ парализирана “. От ПСЖ имат опасения, че превозът във Франция ще бъде пресечен и това може да се окаже сериозна опасност за клуба.

Синдикатите във Франция нарекоха тази стачка „ червен вторник “, а денят бе избран като „ един от най-трудните в историята “.

Реваншът на „ Алианц Арена “ сред Байерн и Пари Сен Жермен е във вторник, 8 март, от 22:00ч. българско време. Първият мач в Париж приключи с победа 1:0 за баравците.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР