Италианският премиер Джорджа Мелони призова за нови, по-равноправни отношения между

...
Италианският премиер Джорджа Мелони призова за нови, по-равноправни отношения между
Коментари Харесай

Италианският премиер Джорджа Мелони призова: Да се справим с мрежите за трафик на хора

Италианският министър председател Джорджа Мелони прикани за нови, по-равноправни връзки сред Европа и разрастващите се страни, които създават мигранти. Апелът бе насочен на среща в Рим, която включи 20 страни, както и основни чиновници на Европейски Съюз и интернационалните организации.Мелони упрекна за създалата се обстановка трафикантите на хора повече в сравнение с бедността и споровете, движещи миграционните потоци от разрастващите се страни.Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен приказва за отваряне на законни направления за миграция.
В центъра на миграционните потоци са главно хората. Животи, очаквания, страхове, премеждия, експлоатирани от незаконни организации, които следват само логиката на облагата. Очевидно наш дълг е да се грижим за нашите нации, само че също по този начин би трябвало да облекчим ориста на тези хора.
Джорджа Мелони – министър председател на Италия

Потокът от мигранти, доста от които търсят протекция, се е нараснал с 50 000 души в Италия тази година, а още не е пристигнал пиковият месец август. Общият брой на новопристигналите по море в Европа от началото на годината до 17 юли е 109 688 души.Много разрастващи се страни обаче не са съгласни с Мелони за аргументите – тунизийският президент Каис Сайед упрекна за възходящата миграция европейската колонизация. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР