Италианският премиер Джорджа Мелони предизвика полемика в социалните мрежи, като

...
Италианският премиер Джорджа Мелони предизвика полемика в социалните мрежи, като
Коментари Харесай

Снимка на Мелони с дъщеря ѝ в самолета от САЩ породи полемика в италианските социални мрежи

Италианският министър председател Джорджа Мелони провокира дискусия в обществените мрежи, като разгласява фотография със своята щерка, оповестяват италиански медии, представени от Българска телеграфна агенция.

През уикенда в акаунта си във Facebook Мелони постна фотография, на която се вижда по какъв начин тя е гушнала 7-годишната си дъщеричка Джиневра на седалката до прозореца на самолета, с който се връща от формалната си аудиенция в Съединени американски щати. " Аз и ти, които заставаме против света, ръка в ръка ", написа тя към фотографията.

Почитатели на Мелони незабавно акцентираха, че фотосът демонстрира, че премиерката би трябвало да прави саможертви, с цел да съчетава работата с развъждането на малко дете. Критици на Мелони обаче възроптаха, че на гърба на страната тя води детето си в Съединени американски щати.

Още при започване на кариерата си като министър председател, Мелони взе Джиневра и бавачката й в Индонезия за срещата на върха на Г-20 предходната есен и тогава това още веднъж породи вълна от рецензии. В отговор на тях Мелони даде да се разбере, че няма да се оставя да бъде поучавана по какъв начин да гледа детето си.

По време на визитата си в Съединени американски щати Мелони бе призната от президента Джо Байдън в Белия дом и организира срещи с американски конгресмени и сенатори. Тя имаше и среща с Хенри Кисинджър в резиденцията на италианския дипломат във Вашингтон. Водещи тематики на тези срещи бяха двустранното съдействие, Украйна, Африка, миграцията и Китай.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР