Италианският национал Леонардо Бонучи предизвика противоречиви емоции със завръщането си

...
Италианският национал Леонардо Бонучи предизвика противоречиви емоции със завръщането си
Коментари Харесай

Бонучи се радва на завръщането у дома, фенове го освиркаха

Италианският национал Леонардо Бонучи провокира спорни страсти със завръщането си в Ювентус. Част от тифозите на “старата госпожа” са удовлетворени, че Лео още веднъж ще е част от отбора, само че други не могат да му простят, че преди година избра да премине в Милан и в дербито сред двата тима се зарадва бурно след гола си във вратата на “бианконерите”.

При идването му на летището през вчерашния ден той не беше посрещнат от последователи на Юве, а по-късно раздаде няколко подписа и си направи фотоси с почитатели преди медицинските прегледи. Имало е обаче и освирквания и обиди по негов адрес. Част от ентусиастите иронично са скандирали: “Тук сме за Роналдо, къде е Роналдо?”
" It was difficult to imagine this would happen, but it’s fantastic that it has. "

@bonucci_leo19 reacts to his return.#WelcomeToJU pic.twitter.com/YPXQ7yhk1v
— JuventusFC (@juventusfcen) 2 август 2018 година Самият Бонучи обаче е доста удовлетворен, че отново ще играе за Юве. “Беше мъчно да си показва, че това може да се случи, само че е фантастично, че към този момент е реалност. Развълнуван съм. Торино е моят дом и съм доста благополучен, че още веднъж съм тук”, показа бранителят пред формалния канал на клуба в YouTube.

Бонучи завоюва 6 следващи трофеи с Ювентус, само че след края на сезон 2016/17 се скара с наставника масимилиано Алегри и сензационно подписа с Милан. Сега той се завръща на “Алианц Стейдиъм”, а в противоположната посока пое Матия Калдара.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР