Италианският министър на здравеопазването заяви пред депутатите, че Италия ще

...
Италианският министър на здравеопазването заяви пред депутатите, че Италия ще
Коментари Харесай

Италия с план да разпространи 202 млн. ваксини срещу COVID-19 догодина

Италианският министър на опазването на здравето съобщи пред депутатите, че Италия ще популяризира 202,6 милиона дози COVID-19 през 2021 година в " невиждано изпитание, което ще изисква голям групов ангажимент ", оповестява АП.
Робърт Сперанца съобщи, че имунизациите няма да бъдат наложителни, само че дозите, отпуснати на Италия посредством групово съглашение за покупка на Европейски Съюз, са " задоволителни, с цел да се имунизира цялото население ".
 Надежда от Италия - почват проби на лекарството за ковид Надежда от Италия - почват проби на лекарството за ковид
От на следващия ден, 19 март, в Италия стартират проби за лекуване на ковид COVID-19 с препарата " тоцилизумаб ", употребен при ревматоиден арт...
Сперанца акцентира, че разпространяването на имунизациите ще зависи от регулаторното утвърждение, което към момента се чака от Европейската организация по медикаментите.
Очаква се първите ваксини да дойдат през януари, като се чака имунизацията на Pfizer да получи първо утвърждение от EMA до 29 декември, а Moderna - до 12 януари.
Приоритет ще бъде даден първо на фронтовите здравни служащи в Италия, по-късно на жителите на старешки домове, по-късно на възрастни хора над 80 години, преди да се реалокират към други групи като хора с медицински опасности, правоприлагащи органи, учители и чиновници в пандиза.
Сперанца сподели, че имунизациите дават " обръщение за вяра " в пандемията, която е умъртвила над 55 000 италианци, само че " към момента са нужни внимание и нерешителност ".
 Италия възнамерява имунизация против COVID-19 през януари Италия възнамерява имунизация против COVID-19 през януари
Италия, една от най-тежко засегнатите страни от коронавирусната пандемия, възнамерява да стартира огромна акция за имунизация през януари...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР