Италианският гранд Рома избра град Търговище за място, където ще

...
Италианският гранд Рома избра град Търговище за място, където ще
Коментари Харесай

Рома без тренировка в България

Италианският гранд Рома избра град Търговище за място, където ще отседне преди гостуването на Лудогорец в Лига Европа. Това е любопитно решение на „ вълците “, защото, намиращият се на 35 км от Разград град, не е постоянно избирано място, на което тимовете от Европа да се настаняват преди гостувания на Лудогорец.

През годините много от тимовете отсядаха непосредствено в Разград, а някои са употребили бази в Шумен или Варна.

При предходната си аудиенция в Разград Жозе Моуриньо и Тотнъм отседнаха в хотел в Разград. Сега обаче Рома ще се обитава в Търговище.

Разстоянието сред двата града се взема за към 30 минути, което не е проблем за италианците, които се чака да кацнат на следващия ден във Варна към 18 часа, а незабавно след края на дуела „ вълците “ излизат за Рим.

Рома обаче, няма да организира подготовка в България, като заниманието им ще бъде сутринта въз основата на отбора в италианската столица. Делегацията на Рома идва в България в късния следобяд. Треньорът Жозе Моуриньо ще даде формалната си конференция преди мача с Лудогорец в хотел " Тера Европа " в Търговище в 19:10 в сряда (7 септември).
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР