Италианският гранд Милан стартира благородна инициатива. „Росонерите“ започнаха да доставят

...
Италианският гранд Милан стартира благородна инициатива. „Росонерите“ започнаха да доставят
Коментари Харесай

Милан подпомогна възрастните си фенове и Милано в борбата с COVID-19

Италианският гранд Милан започва благородна самодейност. „ Росонерите “ започнаха да доставят пакети съдържащи храни и медицински произведения за почитателите си над 65 години, които имат абонаментни карти за домакинските мачове на клуба. По този метод желаят да се погрижат за правилните си последователи в този сложен интервал, в който Италия е една от най-пострадалите страни в Европа от пандемията породена от ковид.

Милан се причисли към самодейността, подхваната преди няколко дни от Рома. „ Римските вълци “ подариха сходни пакети на почитателите си над 75-годишна възраст.

„ От този петък започнахме доставката на 2000 кутии с съществени артикули за бита и продукти на клуба за почитателите на Милан, които са с абонаментни карти за домакинските мачове и са на възраст над 65 години. Те са най-застрашените и би трябвало да ги предпазим от COVID-19. Пакетите ще бъдат доставени до домовете на нашите почитатели. Жест, който желае да съобщи непосредственост, която е главен детайл от полезностите на клуба “, написаха от Милан.

В същото време управлението на „ росонерите “ и Фондация „ Милан “ ще дарят 250 000 евро на районната компания за незабавни случаи в града за битката с ковид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР