Италианският гранд Интер отбелязва Китайската Нова година, която е на

...
Италианският гранд Интер отбелязва Китайската Нова година, която е на
Коментари Харесай

Просто кошмар или когато объркаш значението на червения картон

Италианският гранд " Интер " отбелязва Китайската Нова година, която е на 12 февруари, със серия от начинания, отдадени на годината на Вола.

В центъра на празненствата в клуба е аржентинецът Лаутаро Мартинес. Нападателят с номер 10 носи прякора " Ел Торо " (б. ред. - от испански Бика). Той е роден през 1997 година точно под знака на това животно.

В може би едно от най-забавните видеа, отдадени на празника, се натъртва на любопитното комплициране, което може да се получи от един показан червен картон в китайската просвета.

Във въпросния клип Лаутаро сънува, че го гонят с пряк червен картон по време на мач на " Интер ". Събужда се изплашен, само че осъзнава с голямо облекчение, че е получил не червен картон, а обичаен червен плик за шанс Hóngbāo, който се раздава по случай Китайската Нова година.

| BEST WISHES

Receiving a red card is a nightmare, unless it is a Hongbao

It sends 2020 off and brings good fortune for 2021 to those who receive one like Lautaro!

Happy lunar New Year, Nerazzurri!
— Inter (@Inter_en)

Оказва се, че аленият картон от съня му е показан алегорично на миналата 2020 година и като одобрение на новата.

От 2016 година " нерадзурите " имат китайски притежатели, а почитателите им в Далечния Изток са милиони и по тази причина от клуба се пробват да покажат уважението си по най-различни и забавни способи.
Снимка: Reuters
Във вторник (2 февруари) " Интер " е хазаин на " Ювентус " в първия мач от полуфиналите за Купата на Италия, а Лаутаро Мартинес евентуално се надява сънят, въпреки и " симулиран " в името на празника, да не се окаже оракулски и да се извърши точно против " бианконерите ". Срещата ще бъде излъчена онлайн по RING от 21:45 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР