Италианският футбол се тресе от огромен скандал. Оказа се, че

...
Италианският футбол се тресе от огромен скандал. Оказа се, че
Коментари Харесай

Кой стои зад огромния скандал със залагания в Италия?

Италианският футбол се тресе от голям скандал. Оказа се, че трима от обещаващите футболисти на " Скуадра адзура " са пред изключване от футбола за интервал сред 7 месеца и 3 години. Сандро Тонали, Николо Фаджоли и Николо Дзаниоло към този момент са в епицентъра на земетресението, откакто стана ясно, че са подвластни към хазарта - грях, който не е разрешен на професионалните играчи. 

За да бъде осветена историята обаче, би трябвало да има някой, който да разкрие обстоятелствата. А в тази ситуация това е Фабрицио Корона. Той е добре прочут в Италия, откакто бе наказан на 10 години затвор за изнудване на френската легенда Давид Трезеге и други звезди. Тогава Корона разполагаше със фотоси на футболистите в компанията на елитни компаньонки и беше подготвен те да не видят бял свят, в случай че получи сериозен финансов тласък. В последна сметка всичко завърши със съд и белезници. 

В края на септември Корона бе пуснат на независимост, а скоро по-късно разгласи и имената на към този момент добре известните комарджии. Впоследствие бе разпитан от прокуратурата, а следствието опустоши халфа на Нюкасъл Сандро Тонали, неговият съотборник в националния тим Николо Дзаниоло, както и играчът на Ювентус Николо Фаджоли. Мигновено се задейства и спортната прокуратура, която е способена по налагането на административни санкции на професионалните футболисти.

Това обаче надалеч не е развръзката на абсурда. В сряда Корона бе посетител в предаване в италианската телевизия RAI, а след края на присъединяване си разкри, че е бил цензуриран. Репортерът твърди, че има още редица имена на футболисти, които имат уязвимост към залозите. Веднага по-късно той разкри още имена - Стефан Ел Шараави от Рома, Федерико Гати (Ювентус), а също и Николо Касале (Лацио). Корона разполага и с видео, в което се чува по какъв начин играчите приказват за залозите с конкретика. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР