Италианският елитен Емполи има сериозен интерес към младия полузащитник на

...
Италианският елитен Емполи има сериозен интерес към младия полузащитник на
Коментари Харесай

Халф на Левски пред трансфер в тим от Серия А

Италианският първокласен Емполи има сериозен интерес към младия полузащитник на Левски Антоан Стоянов. Очакванията са 18-годишният гений да се причисли към тосканци чартърен за новия сезон.

Халфът има на сметката си два публични мача за първия тим на „ сините “, като е съществена част от дублиращия отбор. Стоянов е младежки национал на България и организира цялата лятна подготовка на Левски в Правец.

През предишния сезон Емполи приключи на 14-ата позиция в Серия А, а треньорът Паоло Занети съобщи, че чака скоро нови попълнения. Наскоро от „ Герена “ трансферираха 16-годишния вратар Атанас Кехайов в примаверата на Рома.

До предишното лято вратарят на втория отбор - Иван Андонов, пък бе част от школата на Фиорентина година и половина. Стражът бързо се трансформира в титуляр за юношите на виолетовите, като имаше съществена роля за извоюваната Купа на Италия до 19-годишна възраст. Наемът на Андонов обаче изтече, а Фиорентина реши, че няма да заплаща на Левски 500 000 евро за играча. Интерес към вратаря прояви Специя, само че до трансфер не се стигна и сега вратарят е трети избор за Николай Костов под рамката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР