Италианският дизайнер Джорджо Армани закри Седмицата на модата в Милано

...
Италианският дизайнер Джорджо Армани закри Седмицата на модата в Милано
Коментари Харесай

Джорджо Армани закри Седмицата на модата в Милано

Италианският дизайнер Джорджо Армани закри Седмицата на модата в Милано с плавни линии и доста искра, оповестиха международните информационни организации, съобщи Българска телеграфна агенция.

Сред публиката бяха звездите в киното Кейт Бланшет и Жулиет Бинош.

Колекцията съчетава грациозност и деловитост. 89-годишният деец в модата откри ревюто си под надпис “Вибрации ” със сатенен костюм – сако в цвят шампанско и сив панталон.

Следващите тоалети бяха в същата цветова композиция – ризи, сака и рокли без презрамки, съчетани с панталони.

Сатенените панталони са акцент в модата за сезона пролет-лято 2024 година и се комбинират с транспарантни блузи, якета и блестящи видове. Деликатни щампи украсяват якетата, коланите, топовете и даже копчетата.

“Вибрации ” значи цветове, придвижване, конструкция, последващи линиите на тялото, сподели Джорджо Армани зад кулисите.

Джорджо Армани закри Седмицата на модата бляскаво – топове, поли и панталони искряха, част от тях бяха в бяло. Косите на моделите бяха завършени на талази.

Чантите са дребни и блестящи. Обувките са с равна подметка. Цветовата гама се движи от шампанско и сиво към синьо, зелено и бледорозово.

“Жените не би трябвало да бъдат секси непременно ”, сподели дизайнерът. Той се концентрира върху това, което счита за есенцията на модата – облеклото би трябвало да оказва помощ на дамите да изразят себе си. “Най-сетне виждам фешън сбирки с доста нормалност в тях. ”

В четвъртък Армани показа сбирката за втората си линия “Емпорио Армани ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР