Италианският депутат Виторио Сгарби остро осъди закриването на 60% от

...
Италианският депутат Виторио Сгарби остро осъди закриването на 60% от
Коментари Харесай

Италиански депутат иска ново преброяване на жертвите на COVID-19

Италианският народен представител Виторио Сгарби остро осъди закриването на 60% от предприятията в Италия поради 25 000 смъртни случая от COVID-19, от които Националният институт по опазване на здравето твърди, че 96,3% са умряли НЕ от COVID-19, а от други патологии. Това значи, че коронавирусът е лишил живота на 925, а при 24 075 гибелта е настъпила по други аргументи.
Според Сграби се употребяват погрешни статистически данни за тероризиране на жителите на Италия и определяне на тирания. Той направи изказването си в навечерието на честването на 25 април – ден, в който Италия чества освобождението си от фашизма.
Виторио Сгарби е член на партията Forza Italia, чийто водач е Берлускони.

Предлагаме ви част от речта на Сграби заради актуалността и общовалидността на разсъжденията му и за други европейски страни
„ В навечерието сме на 25 април и би трябвало да бъдем обединени против диктатурите и обединени в устрема си към истината. Нека не трансформираме Народното събрание в Къщата на лъжата. Нека се обърнем към науката и да й се доверим. Кажете на хората истината! Поне тук важи правилото на Джамбатиста Вико (италиански мъдрец, историк и мъдрец от 17 в.)- verum ipsum factum (фактът е критерият на истината).
Не казвайте, че 25 хиляди са умряли от ковид! Това не е правилно. Не използвайте мъртвите за изразителност и тероризъм. Данните от Висшия институт по опазване на здравето споделят, че 96,3% са умряли от други болести.
В Германия стопанската система, здравният бранш и учебните заведения ще възобновят активността си на 4 май. Ние сме страна с минимум права в Европа. Германия сподели мощ и верен отговор, ние тук още веднъж сме унижени от Германия, даже и когато става дума за заболявания. Затворихме 60% от бизнеса. 
Е, тъкмо тъй като истината е най-важното нещо, дано да дадем същинските цифри, дано не продължаваме да лъжем. Със сигурност има доста огромни трагични загуби в Ломбардия, Емилия, Пиемонт, Венето. Не можем да си представим обаче използването на единни правила в толкоз разнообразни епидемиологични области. 
Нека бъдем обединени в освобождението против лицемерието и лъжите, против фалшификациите, против подправените цифри, които се дават за тероризиране на италианците. 25 000 починаха, както сподели професор Басетти, само че починаха от сърдечни пристъпи, рак и други болести.
Нека не ги използваме, с цел да бъде унижавана Италия, дано не ги използваме, с цел да оповестяваме на жителите лъжливи вести! Дайте числата, проверете ги и аз ви провокирам – ще образуваме комисия, която ще прегледа числата от действителните статистически данни. "  
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР