Италианския учен Рафаело Бенданди, живял 1893-1979 година, направил ужасяващо предсказание,

...
Италианския учен Рафаело Бенданди, живял 1893-1979 година, направил ужасяващо предсказание,
Коментари Харесай

Италианец направи чудовищно предсказание за Европа

Италианския академик Рафаело Бенданди, живял 1893-1979 година, направил ужасяващо предсказване, отнасящо се за Рим. Има възможност то да стане истина единствено след няколко дни, написа съветският уебсайт hronika.info.

Ученият предсказва, че на 11 май ще има земетресение, след което в Рим "камък върху камък няма да остане ". Той не прецизира годината, в която това може да се случи. Въпреки това всяка година с приближаване на тази дата доста поданици на Рим се опасяват от пагубното събитие, по тази причина и не пускат децата си на учебно заведение, а някои даже краткотрайно напущат града.

От астрономическа позиция денят е необикновен с това, че Венера, Юпитер, Марс и Меркурий се подреждат в линия, което е известно като "парад на планетите ". Разстоянието сред Венера и Юпитер е едвам на 0,6 градуса. Това е най-тясното им събиране от началото на XXI в. В края на май към групата ще се причисли и Луната, а Юпитер и Марс ще стартират да се отдалечават от Венера и Меркурий.

Рафаел Бенданди е създател на няколко астрономични и геологични теории, само че не е приет от научната общественост. Също по този начин, през 1959-та година той твърди, че е разкрил в Слънчевата система още една планета, която се намира сред Слънцето и Меркурий. Нарича я Фаенца, в чест на града, в който е роден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР