Ювентус постигна категорична победа с 3:0 при гостуването на Дженоа

...
Ювентус постигна категорична победа с 3:0 при гостуването на Дженоа
Коментари Харесай

Ювентус излезе начело, Интер би Удинезе

Ювентус реализира безапелационна победа с 3:0 при гостуването на Дженоа и оглави класирането в Серия А. Тимът на Тиаго Мота събра 12 точки и изпревари Милан и Интер, както и градския противник Торино, които имат по 11. Торино обаче може да си върне върха при победа против Лацио на следващия ден.

Двубоят на „ Мараси “ в Генуа се игра пред празни трибуни поради наказване на Дженоа. През седмицата почитателите на Дженоа и Сампдория провокираха вълнения в града поради мача им за Купата на Италия.

Ювентус доминираше, само че не вкара гол преди почивката. След нея Душан Влахович вкара два бързи гола за 0:2, като по този метод постави завършек на суша от четири мача. В добавеното време влезлият като запаса португалски национал Франциско Консейсао се разписа за крайното 3:0. Това е първи триумф за Ювентус след три следващи нулеви равенства. Бианконерите обаче още нямат позволен гол в Серия А.

По-рано през днешния ден първенецът победи с 3:2 Удинезе като посетител. Срещата на стадион „ Фриули “ стартира с гол от съблекалнята, откакто Давиде Фратези съумя да даде задатък на гостите от Интер след подаване на Матео Дармиан.

Удинезе отговори в 35-ата минута посредством някогашния състезател на Лудогорец Кристиан Кабаселе. Белгиецът скочи най-високо и с удар с глава изравни за 1:1. Интер обаче си върна задатъка в последните секунди на първото полувреме посредством капитана си Лаутаро Мартинес. За аржентинеца това е първи гол от началото на сезона.

Мартинес се разписа още веднъж за 1:3 в 48-мата минута. Интер нямаше проблеми до 84-тата минута, когато Лоренцо Лука понижи за 2:3. После Удинезе натисна, само че нямаше опция да изравни. Освен това гол за Интер беше анулиран поради засада.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР