Италианските власти са задържали един мъж като предполагаем убиец на

...
Италианските власти са задържали един мъж като предполагаем убиец на
Коментари Харесай

Задържаха убиеца на българина в Италия

Италианските управляващи са задържали един мъж като хипотетичен палач на 37-годишния българин в нощта против 8 февруари в Южна Италия, оповестява 24 часа.

Според медиите жертвата се споделя Райко Тодоров. Той беше открит тежко ранен до огражденията на земеделска плантация в Санта Кроче ди Маляно, до Термоли. Мястото се намира на границата сред областите Молизе и Пулия.

След това мъжът умрял в колата за спешна помощ на път за болничното заведение в Термоли. Карабинерите от Ларино и Термоли, извършващи следствието, към момента не са съобщили детайлности за задържания мъж. Според аутопсията българинът бил ударен три пъти с дървен кол по главата. Тялото му беше открито до отворените порти на минибуса, с който отишъл до фермата. В предишното той се прехранвал като служащ в земеделието.

Италианските управляващи предали натрупа на Тодоров на околните му и той ще бъде превозен и заровен в родината си. Междувременно беше оповестен некролог, подписан от родителите, годеницата,братята, сестрите и роднините на убития.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР