Италианската звезда в тениса и бивша световна номер 5 Сара

...
Италианската звезда в тениса и бивша световна номер 5 Сара
Коментари Харесай

Ерани работела с лекаря, допингирал Армстронг

Италианската звезда в тениса и някогашна международна номер 5 Сара Ерани е дала позитивна допинг проба при започване на 2017 година и надлежно чака своята борба за отбягване на вероятно дълготрайно наказване. Веществото, което е открито в организма на Ерани, е лекарство за рак на гърдата, само че е измежду неразрешения лист на Световната антидопингова организация.

“Дейли Мейл” осведоми, че Ерани е работила с опозорения и отлъчен лекар Гарсия дел Морал, който е основната фигура в допингирането на печално известния Ланс Армстронг. През 2012 година Международната федерация по тенис особено инструктира играчите да се разграничат от Дел Морал и да не работят с него никога. Друг е въпросът, че Ерани още тогава бе интервюирана от Международната федерация по тенис за връзката си с Дел Морал, тъй че сегашната ѝ позитивна допинг проба идва чак пет години по-късно и не може да е несъмнено, че “Дейли Мейл” не се пробва просто да спекулира със случая и двата обстоятелството да нямат връзка между тях.

Италианската федерация по тенис пък към този момент разгласи, че ще помогне на Ерани със отбраната и ще се опита да потвърди, че неразрешеното вещество е попаднало в организма ѝ при смекчаващи виновността условия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР