Италианската служба за гражданска авиация (ENAC) заплаши днес да отмени

...
Италианската служба за гражданска авиация (ENAC) заплаши днес да отмени
Коментари Харесай

Италия заплаши да спре полетите на Ryanair заради нарушаване на разпоредбите за коронавируса

Италианската работа за гражданска авиация (ENAC) заплаши през днешния ден да анулира разрешителното за полети на Ryanair до страната поради хипотетично неспазване на санитарните правила, въведени по отношение на ковид, съобщи Франс прес.

Службата упреква ирландската нискотарифна самолетна компания в непрестанно нарушение на здравните разпореждания за COVID-19, които сега са в действие и са наложени от италианското държавно управление, с цел да се отбрани здравето на пасажерите, осведоми Българска телеграфна агенция.

Не единствено не се съблюдава задължението да се съблюдава отдалеченост, само че и изискванията за изключение от това предписание се подценяват, се показва в известие на службата.

Ако Ryaniar продължи да нарушава разпоредбите, италианската работа за гражданска авиация ще замрази всички въздушни транспортни действия на националните летища, изисквайки от авиопревозвача да пренасочи всички пасажери, които към този момент имат билети.

Италия бе първата страна от Европейски Съюз, която бе съществено наранена от пандемията, лишила публично живота на 35 000 души, само че в този момент нивото на заразяване е надалеч под регистрираните в други елементи на Евросъюза, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР