Италианската полиция е арестувала жител на Сицилия, превърнал млада рускиня

...
Италианската полиция е арестувала жител на Сицилия, превърнал млада рускиня
Коментари Харесай

Мароканец омая млада рускиня в мрежата и я превърна в секс робиня! Накара я да носи хиджаб и да гледа клипчета с отрязани глави

Италианската полиция е арестувала гражданин на Сицилия, трансформирал млада рускиня в секс робиня. 31-годишният принудител омайност л жертвата си в мрежата, по-късно я затворил в дома си, почнал да я насилва полово и да я кара да съблюдава мюсюлманските традиции, оповестяват съветски медии, базирайки се на полицията в Катания. Рускинята, която отдавна живеела в Северна Италия, се срещнала с мъжа в WhatsApp и бързо се влюбила в него. През април тази година му отишла на посетители в Сицилия. След известно време обаче животът й с Джузепе, който се оказал мохамеданин от Мароко, прочут с името Юсуф, се трансформирал в същински пъкъл. В продължение на няколко месеца тя била подлагана на систематичен побой, обезчестяване и закани за ликвидиране. Жертвата била принудена да носи хиджаб, да се моли дружно с похитителя си и дружно с него да гледа клипчета с изтезания на „ неверници” от западните страни.

А Юсуф не спирал да се хвали пред приятелите си по какъв начин е съумял да направи от една синеока русокоска мюсюлманка.

От полицията показват, че дамата не можела да напуща „ затвора” си. След следващия побой в края на септември тя се озовала в болница и съумяла да избяга. С трен стигнала до Торино и подала сигнал в полицията.

31-годишният мароканец е упрекнат в държане в иго, полово принуждение, похищение, грубо отношение и нанасяне на телесни повреди. В хода на следствието е открито, че в интервала 2010- 2015 година той е бил в пандиза за аналогични закононарушения по отношение на някогашната си жена.

Личността на потърпевшата рускиня, възрастта и актуалното й местонахождение се пазят в загадка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР