Италианската марка автомобили Alfa Romeo представя моделите Giulia и Stelvio в

...
Италианската марка автомобили Alfa Romeo
представя моделите Giulia и Stelvio в
Коментари Харесай

Alfa Romeo с нова стилна серия Villa d`Este

Италианската марка коли Alfa Romeo представя моделите Giulia и Stelvio в особено стилно особено издание Villa d`Este. Giulia 6C Villa d`Este и Alfa Romeo Stelvio 6C Villa d`Este са израз на почитта към наследството и елегантността на марката.

Трислойната багра Rosso Etna е една от особеностите на двата автомобила. Цветовете и дизайнерските характеристики на ограничените специални модели са въодушевени от елегантността на Alfa Romeo 6C 2500 Super Sport. Това купе е създавано от Alfa Romeo през 40 -те години на предишния век и в този момент се счита за един от автомобилните шедьоври на 20-и век. На Concorso d`Eleganza през 1949 година във Вила д`Есте на езерото Комо, Alfa Romeo 6C 2500 Super Sport спечели премията на публиката "Гран при на референдума ".

Alfa Romeo Giulia 6C Villa d`Este и Alfa Romeo Stelvio 6C Villa d`Este са, по този начин да се каже, коли за всекидневно каране, оборудвани с най-добрите механически характеристики на Alfa Romeo. Те оферират доста развлечение и комфорт при шофиране за лидера и пътниците.

Гамата мотори и на двата модела включва 2,2-литров турбодизел и турбо бензинов мотор с работен размер 2,0 литра. За Alfa Romeo Giulia 6C Villa d`Este дизелът има мощност от 140 кВт / 190 к.с., а бензиновият двигател 147 кВт / 200 к.с. За Alfa Romeo Stelvio 6C Villa d`Este мощностите са 154 кВт / 210 к.с. и 206 кВт / 280 к.с. Четирицилиндровият, до голяма степен направен от алуминий мотор, винаги се комбинира с осемстепенна автоматична трансмисия, а в тази ситуация на Stelvio и със задвижване на четирите колела..

Специалните модели имат хромирани рамки за страничните прозорци и 21-инчови алуминиеви джанти за Stelvio и 19-инчови за Giulia. Акценти в интериора са електрически регулируемите и отопляеми седалки, изработени от бежова премиум кожа с бродираните надписи „ 6C Villa d`Este “ на предните подглавници.

Таблото също е украсено с тази бродерия. Разширеното общоприетоо оборудване включва също алуминиеви лопатки на волана за ръчна промяна на предавките и усъвършенствани електронни системи за подпомагане на лидера (ADAS), които позволяват самостоятелно шофиране на равнище 2. На борда са също устройство за индуктивно зареждане на съвместими смартфони и електрически задвижвана задна врата.

Alfa Romeo 6C 2500 Super Sport Villa d`Este е един от последните модели на марката в края на 40 -те години, създаден в обичайната шаси конструкция и обособен корпус. По това време са създадени единствено 36 броя, всеки един неповторим и съгласуван с индивидуалните условия поради конструирането си съгласно желанията на клиента и вдъхновението на дизайнера.

Връзката сред Alfa Romeo и Villa d`Este на езерото Комо поражда от дълбоката връзка между Милано - родното място на Alfa Romeo, и популярния хотел за отмора на аристокрацията в подножието на Алпите. Concorso d`Eleganza във Вила д`Есте се трансформира в световноизвестна витрина за най-добри резултати в италианската автомобилна индустрия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР