Италианската актриса и обвинената в сексуална злоупотреба Азия Ардженто отрече

...
Италианската актриса и обвинената в сексуална злоупотреба Азия Ардженто отрече
Коментари Харесай

Азия Ардженто отрече сексуалните отношения с непълнолетен тийнейджър

Италианската актриса и упрекнатата в полова корист Азия Ардженто отхвърли да е имала полова връзка преди пет години с малолетен младеж.
Ню Йорк Таймс заяви в неделя, че 42-годишният артист и рок музикант Джими Бенет е получил 380 000 $ от нея за хипотетичен случай през 2013 година в хотел в Лос Анджелис, съобщи БГНЕС.
Бенет е бил на възраст два месеца след 17-ия си рожден ден, което е една година под позволената от щата Калифорния, по време на хипотетичната среща, до момента в който Ардженто е била на 37 години.
" Напълно отхвърлям и се опълчвам на наличието на публикацията на Ню Йорк Таймс... която се популяризира в национални и интернационалните медии ", се споделя в изказване на нейния сътрудник. " Аз съм надълбоко шокирана и засегната, откакто прочетох новините, които са безусловно подправени. Никога не съм имала никаква полова връзка с Бенет ", продължава тя.
Ардженто съобщи, че е била обвързвана с Бенет " в продължение на няколко години единствено с другарство ".
Двамата са взели участие дружно във кино лентата " The Heart Is Deceitful Above All Things ", в който Ардженто играе притисната от неприятности майка на Бенет.
Актрисата твърди: „ Приятелството ни завърши, когато след моето изказване по случая Уейнстейн, Бенет... ненадейно насочи искане за прекалено висока сума пари от мен ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР