Италианската актриса Анабела Шиора разказа, че Харви Уайнстийн я е

...
Италианската актриса Анабела Шиора разказа, че Харви Уайнстийн я е
Коментари Харесай

Анабела Шиора и Дарил Хана се присъединиха към обвиненията срещу Харви Уайнстийн

Италианската актриса Анабела Шиора описа, че Харви Уайнстийн я е изнасилил, а колежката й Дарил Хана описа по какъв начин той неведнъж се е опитвал да нахлуе в хотелската й стая и се е наложило да употребява гримьора си като щит в нова публикация в " Ню Йоркър ", която утежнява обвиняванията против холивудския продуцент. И двете настояват, че кариерите им са потърпевши вследствие от конфликтите, а Хана - че била изключена от промотирането на " Убий Бил ", откакто споделила с екипа.
Според Шиора продуцентът нахлул в жилището й през 90-те години и я насилил макар гневната й физическа опозиция. Актрисата изясни, че не потърсила правата си преди време от боязън, че Уайнстийн изцяло ще унищожи кариерата й и й е мъчно да приказва даже в светлината на десетките обвинявания против него. Но медийна офанзива в Италия против сънародничката й Азия Ардженто, която първа упрекна продуцента обществено в обезчестяване, я убедила, че е длъжна да проговори.

Дарил Хана, звезда на продуцираниите от Уайнстийн " Убий Бил " 1 и 2 на Тарантино описа, че продуцентът неведнъж се е опитвал да проникне със мощ в хотелските й стая. В един случай избягала през балкона, във втория се барикадирала с мебели, а в третия я избавило само наличието на гримьора й в стаята. Тогава Уайнстийн й декларирал, че би трябвало да се яви на празненство долу в хотела, само че на мястото нямало други хора с изключение на продуцента, който изискал от нея да му покаже гърдите си. Хана отказала. В разследване на всичко това била изключена от премиерата на кино лентата във Франция.

" Обадих се на всички - на сътрудника си, на продуцента на кино лентата, на режисьора (Куентин Тарантино - бел. ред.) Разказах им какво се е случило и че считам, че съм осъдена поради отхвърли си. Но нямаше значение. Смятам, че няма значение дали си известна актриса, дали си на 20 или на 40 година, дали ще се оплачеш или не. Защото никой не ни има вяра. Още повече - упрекват те, подлагат на критика те и те упрекват. "

Вече над 60 са дамите, проговорили за полови закононарушения, осъществени от тогавашния най-влиятелен мъж в Холивуд. Уайнстийн продължава да отхвърля всички обвинявания в обезчестяване.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР